Palvelut

Ajanvaraus

Puh. 050 3455130
hyvinvointiklinikka@tamk.fi

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus suoritetaan Hyvinvointiklinikalla Tanita-kehonkoostumusanalysaattorilla, jolla pystytään suorittamaan nopea ja erittäin tarkka kehonkoostumusmittaus. Mittaus Tanita-laitteella on erittäin nopea ja täysin kivuton - yhtä helppoa kuin vaa'alla käyminen!

Mittaus tarjoaa runsaasti luotettavaa tietoa kehon koostumuksesta. Tanita-mittaus on tehokas työkalu ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan.

Mittauksessa arvioidaan mm. kehon metabolinen ikä suhteessa kalenteri-ikään, kehon rasvaprosentti sekä erotellaan sisäelinten ympärille kertyneen rasvan määrä.

Hinta: 20€ 

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 10€

 

IMG_2182

Polkupyöräergometritesti

Aerobisen kunnon arviointi suoritetaan submaksimaalisella polkupyöräergometritestillä. Testi mittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä fyysisessä kuormituksessa. Testistä saa myös kirjallisen palautteen.

Testissä saadaan arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä, jonka perusteella laaditaan henkilökohtainen liikuntaohjelma sykesuosituksineen eri kestävyyden osa-alueille.

Testissä poljetaan ergometriä 4 minuutin välein nousevalla kuormituksella (vastuksen lisäys) 85 % syketasoon ikää vastaavasta tai mitatusta maksimisykkeestä. Testi on rasittava ja hengästyttävä, mutta sitä ei tehdä uupumukseen asti.

Kuormituksen aikana testaaja seuraa asiakkaan sykettä ja rasitustuntemusta. Näin ollen testi toimii myös erinomaisena verenkiertoelimistön kuntotarkastuksena ja se kuvaa hyvin henkilön fyysistä työkykyä ja yleiskuntoa.

Hinta: 20€

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 10€

 

IMG_2233

Lihastasapainokartoitus

Kartoituksessa testataan kehon puolieroja ja annetaan palaute sekä harjoitteluohjeita!

Hinta: 25€

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 15€

 

IMG_2188

Selän tutkimuspaketti

Valedo Shape ja Valedo Motion-mittaus on edullinen, nopea ja helppo suorittaa. Se on myös luotettava ja helposti toistettavissa. Valedo Shapen ja Valedo Mousen avulla saadaan suuri määrä tietoa selän asennosta, liikkuvuudesta ja ryhdin ylläpitokyvyä ja seurantamittauksissa näiden mittausten avulla saadaan selkeästi esille mahdolliset selän liikkuvuudessa tapahtuvat muutokset. Havainnollinen palaute auttaa asiakasta ymmärtämään oman selkänsä toimintaa ja antaa hänelle tietoa, jonka avulla hän voi itse toimia selkänsä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Hinta: 25€

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 15€

 

IMG_2213

Tasapainon testaaminen

Hinta: 20€

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 10€

 

IMG_2245

 

Yksilöllinen neuvonta- tai ohjauskäynti

Hinta: 25€ (60min)

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 15€ (60min)

 

 

IMG_2294

Yksilöllisen harjoitusohjelman laatiminen

Hinta: 25€

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 15€

 

IMG_2312

Lihashuolto/-käsittely

Hinta: 20€ (30min) / 25€ (45min) / 30€ (60min) / 40€ (90min)

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 15€ (30min) / 20€ (45min) / 25€ (60min) / 30€ (90min)

 

IMG_2244