Ryhmät

IMG_2347Hyvinvointiklinikalla ohjataan erilaisia liikuntaryhmiä, joissa otetaan huomioon asiakkaan taustat.

Hopeasali

Säännöllinen lihasvoimaharjoittelu kasvattaa lihasmassaa, maksimivoimaa, voimantuoton nopeutta ja kestävyyttä kaiken ikäisillä. Lihasmassan kasvun ansiosta voimaa tulee merkittävästi noin 6-8 viikon harjoittelun jälkeen. Hyvä lihasvoima takaa turvallisen ja itsenäisen liikkumisen, suoriutumisen päivittäisistä toiminnoista ja ylipäätänsä paremman fyysisen jaksamisen.

Hopeasali on yli 65-vuotiaille suunnattu kuntosaliryhmä, jonka keskeisenä tavoitteena on tasapainon ja lihasvoiman ylläpitäminen ja kehittäminen. Ryhmää ohjaa fysioterapeuttiopiskelija ja ryhmä kokoontuu kerran viikossa  TAMKin Kuntokatu 4:n kuntosalille harjoittelemaan. Jokaiselle kuntosaliharjoittelijalle suunnitellaan yksilöllinen kuntosaliohjelma. Kuntosalilla harjoittelu edellyttää osallistujalta riittävää omatoimisuutta. Ryhmään mahtuu enintään 12 henkilöä.

Voimavararyhmä

Voimavara –ryhmä on Omaiset mielenterveystyön tukena –keskusliiton tukemaa ryhmäliikuntaa. Ryhmätoiminnan ajatuksena on vaikuttaa mielen hyvinvointiin liikunnan ja sosiaalisen kanssakäymisen välityksellä. Ryhmässä kokeillaan ja harjoitellaan erilaisia lajeja turvallisesti ja mielekkäästi yhdessä ohjaajien ja ryhmäläisten kesken. Ryhmässä korostetaan tekemisen ja kokemisen iloa!

Nivelallas

Nivelallas on vesiliikuntaryhmä suunnattu erityisesti nivelongelmaisille. Tyypillisesti ryhmäläisillä on diagnosoitu esimerkiksi nivelreuma tai nivelrikko.

Uuden liikuntaryhmän muodostaminen

Onko Sinulla yhteisö tai porukka, jonka kanssa haluaisit harrastaa liikuntaa fysioterapeuttisessa ohjauksessa? Me räätälöimme tarpeisiinne sopivan ryhmän tiloissamme!

Ota yhteyttä!