Yrityksille & Yhteisöille

Työhyvinvointipalvelut

Työ- ja toimintakyvyn edistäminen lisää työntekijän hyvinvointia, vähentää terveydellisiä riskejä ja edistää toimintakykyä. Hyvinvoinnin, terveyden ja hyvän työkyvyn kautta työn tuottavuus kasvaa ja työn laatu paranee.

Hyvinvointiklinikalla tarjoamme hyvinvointi- ja toimintakykykartoituspalveluja yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Teemme yksilö- ja ryhmätestejä sekä tarvittaessa tulemme esim. yrityksen tiloihin suorittamaan mittaukset työn lomassa. Tutustu hyvinvointipalveluihimme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään yrityksenne tarpeita vastaava paketti.

Tutkimus ja tuotekehitys

Hyvinvointiklinikka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää monialaista opiskelijayhteistyötä toimintojensa kehittämisessä. Opiskelijoilta saatte tuoreita ratkaisuideoita sekä uusinta tietoa! Yritysyhteistyössä opiskelijat saavat valmiuksia ja osaamista omien alojensa asiantuntijuuteen toimia työelämän tutkimus- ja kehittämistoiminnassa. Työelämään tai hankkeeseen liittyvän tutkimus- tai tuotekehittelyn vahvuus on siinä, että toiminnan tuloksena saavutettu uusi tieto, toiminta, palvelu, tuote tai muu toiminnallinen produktio on välittömästi työelämä- tai hanketoimijan hyödynnettävissä.

Ota yhteyttä! Otamme Hyvinvointiklinikalla mielellämme vastaan tarjouksia uusista tutkimus- ja tuotekehitysideoista!

Yhteistyö tapahtumajärjestämisessä

Onko sinulla idea tapahtumasta ja etsit sille toteuttajaa? Kaipaatko lisää ideoita? Hyvinvointiklinikalla tarjoamme yrityksellesi erilaisia mahdollisuuksia esim. henkilöstön työhyvinvointitapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Ota yhteyttä!

Monialainen toiminta

Hyvinvointiklinikka on tuottanut erilaisia hyvinvointi-, terveyskioski- ja terveystoritapahtumia eri puolilla Pirkanmaata monialaisesti hyvinvointi- ja sosiaalialan, terveysalan ja liiketalouden opiskelijoiden toteuttamana.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Sinulle ja yhteisöllesi suunniteltu tapahtuma!